DATA VOOR DE MEDIA SECTOR

Binnen de broadcastmarkt is een stabiele en snelle internetverbinding van essentieel belang. Enorme hoeveelheden aan video en/of audio bestanden moeten zonder enige vertraging altijd en overal kunnen worden uitgezonden. Wanneer deze verbinding ook maar een enkele seconden weg zou vallen wordt dit direct voor iedereen zichtbaar. Tegenwoordig wordt er naak vaak gebruik gemaakt van satelliet verbindingen, die niet flexibel zijn en peperduur zijn zowel in de aanschaf als in het data verbruik.

Heeft u vragen?

Onze productspecialisten helpen je graag met het zoeken naar de beste oplossing,
ook als je het wél weet!

PROVICED CONNECT MEDIA

Proviced biedt de perfecte oplossing voor internet in de media sector. Door de toepassing van onze ‘proviced connect media’ simkaart profiteer je van national roaming en heb je dus altijd de beste dekking waar en wanneer dan ook. Onze slimme simkaart op het 4G netwerk, is de logische vervanger van de dure satelliet verbinding.

Naast het technische voordeel, kun je genieten van optimale flexibiliteit. Je kunt alle simkaarten zelf beheren en labelen aan een project, waardoor je volledig inzicht in het verbruik en kosten krijgt. Proviced biedt je een flexibel verbruiksplan waarin je zelf kiest voor een bundel of voor het ‘Pay as you go’ Principe. Hierbij maakt het niet uit of je de ene maand 1GB en de andere maand 10TB verbruikt, je krijgt altijd de scherpste tarieven en betaalt daarvoor wat je echt verbruikt en niet meer dan dat.

WAT BIEDT PROVICED VOOR UW ORGANISATIE?

✔ National roaming

✔ Pay as you go

✔ Geen restricties

✔ Premium portal

✔ Hoogste snelheden

✔ Wereldwijd één simkaart

BEL ME NU
+
Bel mij!